Mens & Relatie is het grootste relatiebureau

Mens & Relatie is het grootste relatiebureau. Wij zijn één van de betrouwbaarste relatiebureaus. Wij gaan uiterst zorgvuldig te werk en zetten we ons helemaal voor u in. Al onze consulenten staan voor een succesvolle, persoonlijke en discrete relatiebemiddeling. Komt u uit de regio Utrecht? Dan kan Elma Colenbrander veel voor u betekenen. Voor de regio Spijkenisse  kunt u terecht bij Linda Mahn. In de regio Amersfoort staat Carien de Groot voor u klaar. Wij kunnen ons met recht een van de betere relatiebureaus van Nederland noemen. Bij ons vinden namelijk jaarlijks drie van de vier cliënten een partner.

Het grootste bureau van Nederland. Dat schept verplichtingen. Zo hebben al onze consulenten een gedegen opleiding gevolgd en hebben ze een geheimhoudingsplicht. Bij ons, als een van de betere relatiebureaus wordt u zeer persoonlijk benaderd. Zo heeft u, na uw inschrijving, eerst een persoonlijk gesprek met uw eigen consulent. Aan de hand van dit gesprek gaat uw consulent voor u op zoek naar een persoonlijke match. Nadat er een match voor u is gevonden, kunt u hier een afspraak mee maken. Komt u uit de regio Utrecht? Dan kan Elma Colenbrander veel voor u betekenen. Voor de regio Spijkenisse kunt u terecht bij Linda Mahn. In de regio Amersfoort staat Carien de Groot voor u klaar. Als een van de meest serieuze relatiebureaus, gaat de consulent echt voor u op zoek naar de meest geschikte match. Als het na een aantal dates op niets uitloopt, dan gaat hij of zij verder voor u zoeken naar een verbluffende match.

Als een van de betere relatiebureaus, staan er bij Mens & Relatie mensen ingeschreven die echt op zoek zijn naar een duurzame relatie. Denkt u er ook om uzelf in te schrijven bij ons, als een van de betrouwbaarste relatiebureaus? Dan bent u van harte welkom. U kunt uzelf via onze website inschrijven en informatie aanvragen. Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 077 – 352 03 53 of mail naar vragen@mensrel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyrights 2019 Mens & Relatie

Kazernestraat 10 * 5928 NL Venlo
Telefoonnummer 088-0221900
KvK 12036722 * NL8059.72.833B01
http://www.mens-en-relatie.nl