Bemiddelingsbureau voor een relatie

Op zoek naar een bemiddelingsbureau voor een relatie? Dan is Mens & Relatie er voor u. Wij zijn het grootste bemiddelingsbureau voor relatie. De consulenten van Mens en Relatie gaan uiterst zorgvuldig te werk als zij voor cliënten zoeken die een relatie zoeken. Als bemiddelingsbureau voor relatie, zetten wij ons optimaal voor u in. Iedereen die bij Mens & Relatie werkt, heeft een gespecialiseerde opleiding gevolgd en heeft geheimhoudingsplicht. Komt u uit de regio Zwolle? Dan kan Sandra Schouten veel voor u betekenen. Voor de regio Groningen kunt u terecht bij Jannie Schijf-Bos. In de regio Leeuwarden staat Gerrytsje Annema-de-Jong voor u klaar.

Een succesvol bemiddelingsbureau voor relaties. Als bemiddelingsbureau voor relatie staan wij zeer goed bekend. Dit hebben wij vooral te danken aan onze consulenten. Zijn staan namelijk voor een persoonlijke, succesvolle en discrete relatiebemiddeling. Om precies te zijn, bij ons bemiddelingsbureau heeft een relatie meer kans slagen. Drie van de vier cliënten vinden bij ons binnen één jaar een partner. Dit komt, omdat uw consulent van ons bemiddelingsbureau voor relatie, u eerst goed leert kennen. Soms zelfs nog beter dan dat u uzelf kent. Iedere consulent die bij ons werkt heeft een psychologieopleiding gevolgd en beschikt over een ruime ervaring. Hierdoor kan hij of zij vaak een verbluffend goede match voor u vinden. Komt u uit de regio Zwolle? Dan kan Sandra Schouten veel voor u betekenen. Voor de regio Groningen kunt u terecht bij Jannie Schijf-Bos. In de regio Leeuwarden staat Annema-de-Jong voor u klaar.

Denkt u er ook over om uzelf in te schrijven bij ons bemiddelingsbureau voor relatie? Dan kunt u dit doen door via onze website informatie aan te vragen over de werkwijze van ons bemiddelingsbureau voor relatie. Ook kunt u zichzelf hier aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief en informatie aanvragen over Single & Actief. Dit is onze activiteitenclub voor singles. Tevens kunt u contact met ons opnemen door te mailen of te bellen naar vragen@mensrel.nl en 077 – 352 03 53.

© Copyrights 2019 Mens & Relatie

Kazernestraat 10 * 5928 NL Venlo
Telefoonnummer 088-0221900
KvK 12036722 * NL8059.72.833B01
http://www.mens-en-relatie.nl