Beschikbare stage-plaatsen

Mens en Relatie: persoonlijke bemiddeling voor duurzame man/vrouw relaties. De regionale consulent bezoekt de mensen thuis, zodat we een goed beeld krijgen van de persoon en wat voor hem of haar belangrijk is in een relatie. De consulent gaat samen met de relatie-adviseurs van de afdeling bemiddeling op zoek naar de ware Jacob(a).  Door deze persoonlijke, diepgaande aanpak, vindt 3 van de 4 binnen het jaar een partner.  Dat betekent dat we steeds weer nieuwe inschrijvingen nodig hebben.

Beschikbare stage-plaatsen (per direct of binnenkort)

 

1) Stage PR, Marketing & Social Media Communicatie

Mensen zijn gelukkiger als ze een goede relatie hebben. Daar zijn we van overtuigd en we dragen graag ons steentje bij aan het liefdesgeluk van mensen. Geloof jij in liefde, geloof jij in relaties? Dan is een stage bij ons wellicht de uitdaging die je zoekt!

Er is geen enkele branche, waarbij de marketing zo een centrale rol speelt: hoe beter we ons werk doen, hoe sneller we onze klanten kwijt zijn: twee aan twee, verliefd! Er is dus een belangrijke rol weg gelegd voor de afdeling marketing: reclame (kranten, mailingen, internet), werving&selectie, bijscholing consulenten, free publicity, beheer internetsite en voortdurend onderzoek naar de effectiviteit en rendementen van alle inspanningen. Sinds enkele jaren speelt de social media een belangrijke rol in de marketing.
Je belangrijkste opdracht behelst het schrijven van een marketingcommunicatieplan. Daarnaast werk je mee op de marketingafdeling waar je taken verricht als:

  • Op een effectieve en creatieve manier Mens & Relatie (online) promoten
  • Digitale nieuwsbrieven schrijven en versturen
  • Het analyseren en verwerken van de ‘traffic’ op de verschillende websites
  • Blogs schrijven (met woorden, beelden en/of filmpjes)
  • Facebook en Twitter up to date houden en nieuwe invalshoeken en originele acties bedenken om meer volgers te genereren
  • Feest, sporttoernooi, speeddate-avond of een andere contactdag voor onze cliënten organiseren en hier deelnemers voor werven
  • Persberichten schrijven en versturen
  • Persarchief opzetten en bijhouden

Wat zoeken we? Een communicatieve, actieve en creatieve HBO/WO student met een passie voor menselijke relaties. Je kunt snel schakelen, weet hoe je verschillende doelgroepen (online) kunt bereiken en bent bekend met de mogelijkheden van social media. Je volgt een relevante opleiding op het gebied van marketing, communicatie, (interactieve) media, journalistiek en/of cultuur.

Wat bieden we? Een dynamische, afwisselende stage met eigen verantwoordelijkheid en heldere doelen in een gezellig team. Stagevergoeding 250,= euro per maand.

Neem voor meer informatie contact op met Liselotte Visser op 077-3520353 (09.00 – 16.00 uur)
Of mail je CV naar psycholoog@mensrel.nl

 2) Psychologisch Assistent Training en Coaching

De stage omvat drie hoofdgebieden: training, coaching en meewerken op de afdeling.

Training: op basis van een vastgestelde leerbehoefte ontwerpen en uitvoeren van een trainingstraject met als doel het leren van inter- en intrapersoonlijke vaardigheden. Taken die hierbij horen zijn: cursusmateriaal ontwikkelen (met alles wat daarbij hoort) en een deel van de workshop geven. Bij onze trainingen speelt ook e-learning, de methodiek van de toekomst, een rol.
Coachen:

  • Op basis van een vastgestelde leerbehoefte ontwerpen van een begeleidingstraject in de vorm van een werkboek met theorie en oefeningen toegespitst op deze specifieke problematiek.
  • Mensen begeleiden die op een workshop of training komen of geweest zijn om door middel van persoonlijke coachingsgesprekken de kans op succes te vergroten.

Praktijkervaring: meewerken psychologisch assistent op de afdeling bemiddeling. Hieronder vallen werkzaamheden als: persoonsgegevens invoeren, gespreksverslagen verwerken, bemiddelen (matchen/koppelen), gasten ontvangen.

Wat zoeken we? Een communicatieve, actieve en creatieve HBO/WO student met een passie voor menselijke relaties. Je bent iemand die houdt van (hard) werken, maar ook van studeren en boeken lezen. Maar vooral ben je iemand die iets voor een ander wil betekenen. Onze cliënten willen graag een partner. Kun jij achterhalen wat ze er van weerhoudt een fijne relatie te vinden en houden? Kun jij achterhalen wat degene met wie jij een coachingstraject aan gaat nodig heeft om belemmerende patronen te doorbreken? Heb jij het lef en de communicatievaardigheden om deze gesprekken aan te gaan?

Wat bieden we? Een dynamische, afwisselende stage met eigen verantwoordelijkheid en heldere doelen in een gezellig team. Stagevergoeding 250,= euro per maand bij fulltime stage.

 Neem voor meer informatie contact op met Liselotte Visser op 077-3520353 (09.00 – 16.00 uur)
Of mail je CV naar psycholoog@mensrel.nl

© Copyrights 2019 Mens & Relatie

Kazernestraat 10 * 5928 NL Venlo
Telefoonnummer 088-0221900
KvK 12036722 * NL8059.72.833B01
http://www.mens-en-relatie.nl