Christelijke relatiebemiddeling

Voor christelijke relatiebemiddeling moet u zijn bij Mens & Relatie. Wanneer u actief gelovig bent en op zoek bent naar een christelijke partner, dan kunnen wij u van dienst zijn. Als relatiebemiddelingsbureau zijn wij gespecialiseerd in persoonlijke christelijke relatiebemiddeling. Met onze serieuze relatiebemiddeling vindt ruim 75 procent van de ingeschrevenen binnen één jaar een vaste partner. Ons cliëntenbestand is zeer divers, de een is op zoek naar een latrelatie, terwijl de ander op zoek is naar christelijke relatiebemiddeling. Bij ons bent u er in ieder geval altijd zeker van dat degene die u ontmoet op zoek is naar een vaste partner, net als u. Komt u uit de regio Enschede? Dan kan Irene Luckman veel voor u betekenen. Voor de regio Amstelveen kunt u terecht bij Marian Ravenhorst. In de regio Purmerend staat Annemiek Plomp voor u klaar.

Wij hebben speciale aandacht voor onze christelijke cliënten met onze christelijke relatiebemiddeling hebben. Steeds meer actief gelovige singles schrijven zich bij ons in voor christelijke relatiebemiddeling. Zodra u zich bij ons aanmeldt voor onze christelijke relatiebemiddeling, gaat onze consulent voor u gericht op zoek naar een verbluffende match. Mens & Relatie hanteert een zeer unieke en persoonlijke manier van werken. Zo hebben wij u eerst een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek met de consulent. Er wordt dan ook meteen een profielschets gemaakt. Komt u uit de regio Enschede? Dan kan Irene Luckman veel voor u betekenen. Voor de regio Amstelveen kunt u terecht bij Marian Ravenhorst. In de regio Purmerend staat Annemiek Plomp voor u klaar. Vervolgens gaat uw consulent voor u op zoek naar een geschikte match. Als hij of zij deze heeft gevonden, dan belt u elkaar zelf op. Als er na een aantal dates geen vervolg inzit, dan gaan wij, met onze christelijke relatiebemiddeling, verder voor u zoeken.

Contact
Wilt u meer weten over onze christelijke relatiebemiddeling? Dan kunt u via onze website meer informatie over onze christelijke relatiebemiddeling aanvragen. Wilt u meer weten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 077 – 352 03 53 of mail naar vragen@mensrel.nl.

© Copyrights 2019 Mens & Relatie

Kazernestraat 10 * 5928 NL Venlo
Telefoonnummer 088-0221900
KvK 12036722 * NL8059.72.833B01
http://www.mens-en-relatie.nl