Ik heb toch geen matchmaker nodig!

Ik heb toch geen matchmaker nodig! Large Image

Description

Nee, klopt. Maar je hebt wel een plan nodig! Denk maar eens over het volgende: Je loopt de sportschool in. Vol enthousiasme en goede voornemens om dit jaar eens echt aan jezelf en jouw lichaam te werken. Dan sta je daar… tussen al die Basic Fit reclame borden. Je loopt naar de cardio-afdeling en kijkt rond… uhm, wat nu? Je hebt natuurlijk wel wat research gedaan en vroeger heb je een aantal lessen gehad… maar nu… op dit moment… weet je even zo snel niet waar je moet beginnen. En je bent er niet alleen om de zoete geur van zweet op te snuiven, toch? Nee, je bent daar niet om je tijd te verdoen. Je wilt een plan hebben, de stappen uitvoeren en daarna genieten van de opbrengsten.

Zo werkt het ook met daten. Zonder plan verdrink je in een zee van mogelijkheden, onzeker over wat jij nou echt nodig hebt voor succes en geluk.

Meer dan hopen op het beste…

Wat we zien is dat mensen geld blijven uitgeven aan datingsapps, of dat mensen blijven ze hopen dat hun soulmate of droompartner plotseling verschijnt in hun stamkroeg. Of dat de duizend en derde swipe wel tot een match leidt… Je kunt immers altijd nog alleen blijven.

De nummer 1 reden waarom je hulp wilt inschakelen? Om door te zetten. Als je bij de sportschool voor een personal trainer betaalt om je te helpen bij het fitnessen, dan zorg je dat je er bent! De stok achter de deur, om jou te helpen om door te zetten, die jou helpt om er een succes van te maken. En zo is investeren één van de beste manieren om te verzekeren dat je je zult inzetten. We hebben al veel singles gezien in ons kantoor die al te lang doormodderen. Ze gunnen zichzelf maar 2 avonden in de maand tijd. Ze appen en bellen wat heen en weer tot een date is afgesproken. Maar als de date dan echt daar is… dan laten ze het daarbij… ze sturen geen bericht na de date en maken geen nieuwe afspraak voor een tweede date… Slim? Nee! Wij zorgen dat je dat wel doet!
Wij houden contact met jou en zijn jouw stok achter de deur om contact met jouw dates te houden. Onze matchmakers zorgen ervoor dat je die volgende date plant. Maar ook dat je blijft evalueren, kijken naar mogelijkheden om beter succes te behalen. Je wilt immers niet nog jaren lang alleen maar losse dates hebben…

We onderzoeken jouw sterke en zwakke kanten. Zodat je niet alleen actief zoekt naar een nieuwe relatie, maar ook dat je tijdens dat proces groeit (waardoor je ook nog eens een betere partner voor de ander zult zijn). Al met al komt het er op neer dat het de slimste investering is die je kunt doen als je op zoek bent naar een relatie.

Een matchmaker helpt jou te focussen op wat jij nodig hebt, wat JIJ nodig hebt om een gezonde, fijne en langdurige relatie te vinden? Eén van de problemen met online daten is dat het makkelijk blijft om verder te kijken naar andere opties… om je juist NIET te binden… Wat ook gebeurt door de eindeloze opties is dat je onbewust besloten hebt dat jouw tijd nog wel komt… en dat het voorbestemd is, dus dat het vanzelf wel goed komt. Je blijft hopen en blijft doorgaan. Maar zo werkt het niet! Je zult actief je best moeten doen en je goed moeten voorbereiden.

Met meer dan 34 jaar ervaring, gecombineerd met de kennis van onze relatiepsycholoog, zal ik je leren dat er meer is dan alleen aantrekkingskracht en ‘de klik’. Wij zullen je helpen om iets te vinden dat blijvend is – een liefde voor het leven. Voor ons draait het erom jou te helpen aan een duurzame relatie. Wat jouw dromen ook zijn, wij zijn er om jou te helpen deze dromen te realiseren.

Meer weten over Mens & Relatie en onze werkwijze? Of wil je graag een gesprek met een van onze matchmakers? Geheel vrijblijvend. Dus ook als we daarna niet voor je aan de slag gaan, zul je zeker wat nieuws geleerd hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyrights 2019 Mens & Relatie

Kazernestraat 10 * 5928 NL Venlo
Telefoonnummer 088-0221900
KvK 12036722 * NL8059.72.833B01
http://www.mens-en-relatie.nl