Mijn naam is Amber Zondervan

Mijn naam is Amber Zondervan Large Image

Description

amber_zondervan_kleinMijn naam is Amber Zondervan, 22 jaar. Mijn avontuur bij Mens en Relatie is begonnen in augustus 2015 als mijn afstudeerstage. Tijdens mijn acht maanden durende stage deed ik onder andere de planning van de huisbezoeken voor de cliënten, de huisbezoeken zelf, de organisatie van de Relatie Actie Dag (28 maart 2016) en allround werkzaamheden.

De huisbezoeken heb ik als zeer leerzaam en aangrijpend ervaren. Ik heb zoveel verschillende mensen hierbij mogen ontmoeten in hun huiselijke omgeving en het heeft mij ontzettend aangegrepen hoeveel sommige van deze mensen hebben meegemaakt (positief en negatief) en hoe zij hiermee om zijn gegaan. Een aantal mensen die ik gedurende mijn stage bezocht heb, zoek ik af en toe nog steeds wel eens op in ons systeem om te kijken of zij hun liefde al gevonden hebben. Wanneer ik zie dat één van hen geslaagd is dan kan mijn dag niet meer stuk! Daarnaast heb ik ook de Relatie Actie Dag mogen organiseren. Ook dit was zeer leerzaam omdat het van groot belang was om het contact met de cliënten te onderhouden en om te zorgen dat zij goed geïnformeerd werden. Toen de dag zelf aanbrak was het best spannend om alle cliënten waar je dan contact mee hebt gehad in levende lijve te ontmoeten en aan hun verwachtingen te voldoen. Er op terugkijkend was ook dit erg leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar!

Al met al is mijn afstudeerstage met de tijd uitgemond in een fulltime baan waar ik mijzelf binnen twee jaar van assistent accountmanager naar accountmanager zal ontwikkelen. Eigenlijk heb ik niet zo heel lang na hoeven te denken voordat ik JA zei tegen dit aanbod. Ik ben enorm blij en dankbaar dat deze mooie kans op mijn pad gekomen is, vooral omdat ik er eigenlijk nog niet helemaal aan toe was om dit leuke en bijzondere team te verlaten. Tijdens mijn stage bij Mens en Relatie werd ik al behandeld als een volwaardige medewerker, ik kon altijd met mijn vragen terecht bij iedereen wanneer ik deze had en kon zelf met input komen.

In het eerste jaar dat ik nu als fulltime medewerker hier zal beginnen zal ik onder andere het eerste jaar meewerken op de marketing- en bemiddelingafdeling, een gestructureerd  klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren, het onderhouden van contacten en het optimaliseren van de dienstverlening aan de cliënten. In het tweede jaar zal ik een communicatieplan opzetten voor de interne communicatie door middel van onderzoek, ook zal ik een systeem ontwikkelen voor het organiseren en uitvoeren van activiteiten waarbij de PR van de consulent centraal staat en ook zal ik mij bezighouden met het uitbreiden van contacten met nationale- en internationale bureaus.

Ik heb er heel veel zin om met mijn ‘nieuwe’ collega’s aan de slag te gaan en om deze werkzaamheden ook weer eigen te maken en iets bij te dragen Mens & Relatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyrights 2018 Mens & Relatie

Kaldenkerkerweg 15 * 5913 AB te Venlo
Telefoonnummer 088-0221900
KvK 12036722 * NL8059.72.833B01
http://www.mens-en-relatie.nl