Ontmoet singles tijdens de Natuurwerkdag!

Ontmoet singles tijdens de Natuurwerkdag! Large Image

Description

Wilt u op een ongedwongen manier nieuwe mensen ontmoeten? Doe dan mee aan de Natuurwerkdag in de Hunzezone te Groningen op zaterdag 5 november.

De dag in de Hunzezone biedt een programma speciaal geschikt voor singles. U krijgt volop gelegenheid om in kleine groepjes of met zijn tweetjes op diverse plekjes de handen uit de mouwen te steken. Zo wordt er een kleine workshop fruitbomen snoeien gegeven en kunt u de gemengde hagen te lijf met een zaag en snoeigereedschappen. Ook worden er bankjes getimmerd, zodat rustgenieters hier in de omsloten kampjes zich even heerlijk kunnen terugtrekken. Tenslotte is er nog een poel waar naar hartenlust gewerkt kan worden. Tussen de middag staat er een lunch klaar, we sluiten de dag af met een gezellige borrel op deze locatie.

De Hunzezone is een kleine verborgen oase van rust en natuur In de stad Groningen en is eigendom van Het Groninger Landschap. De slingerende restanten van het riviertje de Hunze liggen hier middenin een groot bedrijventerrein vlak onder de rook van de stad Groningen. Een plek die we graag beter willen inrichten voor de wandelaars en fietsers die hier komen. Helpt u mee de Hunzezone mooier te maken?

Meer informatie en aanmelden:  www.groningerlandschap.nl

dijk-groninger-landschap

Bron: http://www.groningerlandschap.nl/activiteiten/evenementen-festivals/natuurwerkdag-hunzezone/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyrights 2018 Mens & Relatie

Kaldenkerkerweg 15 * 5913 AB te Venlo
Telefoonnummer 088-0221900
KvK 12036722 * NL8059.72.833B01
http://www.mens-en-relatie.nl