Ook zo’n zin in Valentijdsdag?

Ook zo’n zin in Valentijdsdag? Large Image

Description

Lastig weer, een cadeau zoeken voor je geliefde! Wat is het perfecte geschenk? Niet te veel en niet te weinig, origineel zijn, maar niet klef, plakkerig of afstandelijk? Valentijnsdag is bijna aangebroken. Ga je voor de makkelijke weg van rode rozen en een doosje chocolade bonbons? Dames, gaan jullie deze dag alleen iets krijgen en vergeten jullie te geven? Kun je mannen ook bloemen geven? Wat iemand raakt is, als zij een geschenk krijgen dat laat zien dat de je de ander echt kent. Dat is waar het om draait.

Zal ik je een paar idee├źn geven om over na te denken?

Stel, jouw partner of zeg, jouw doelwit is gek op films. Dan is het misschien wel ontzettend leuk om samen naar een filmfestival te gaan. Koop dan kaartjes als geschenk. Of geef een bioscoop abonnement (https://www.pathe.nl/unlimited) cadeau.

Of stel dat je merkt dat je geliefde altijd een goed boek bij de hand heeft en je samen vaker favoriete boeken praat. Hoe laat je dan merken dat je aan hem/haar gedacht hebt? Waar zou hij/zij echt waarderen in een geschenk? Je zou kunnen denken aan een speciale editie van een van de favoriete boeken. Eentje met een handtekening van de auteur zelf. Het is misschien iets meer werk dan simpelweg een boek bij bol.com bestellen, maar het is het waard. Je kunt bijvoorbeeld ook een kleine gedichtenbundel kopen, deze in mooi papier inpakken met een mooie strik erom heen. Een klein, lief geschenk dat echt laat zien dat je er over hebt nagedacht.

Ben je nog single en op zoek bent naar liefde, iemand die echt bijzonder is, die je kijk op het leven deelt, je hoop en dromen, je gevoel voor humor, kijk dan niet verder dan Mens & Relatie. Neem vandaag contact op en wordt morgen verliefd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyrights 2019 Mens & Relatie

Kazernestraat 10 * 5928 NL Venlo
Telefoonnummer 088-0221900
KvK 12036722 * NL8059.72.833B01
http://www.mens-en-relatie.nl