Op zoek naar een relatiebureau?

Op zoek naar een relatiebureau? Dan bent u bij Mens & Relatie op de beste plek. Het grootste relatiebureau van Nederland op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Wij gan als relatiebureau zeer zorgvuldig te werk. Onze persoonlijke werkwijze zorgt voor ruim 75 procent van de ingeschrevenen binnen een jaar een vaste partner. Komt u uit de regio Heerlen? Dan kan Bea Luchtman veel voor u betekenen. Voor de regio Nijmegen kunt u terecht bij Jose Peters. In de regio Harderwijk staat Gerda Rozendaal voor u klaar.

Bij ons succesvolle relatiebureau werken uitsluitend goed opgeleide consulenten, zij beschikken over de juiste ervaring. Bovendien hebben zij een geheimhoudingsplicht. De consulenten van Mens & Relatie staan voor persoonlijke, discrete en succesvolle relatiebemiddeling. Zij werken er dan ook aan om voor u de meest potentiele partner te vinden. Dat hun werkwijze zeer succesvol is, blijkt wel uit het feit dat drie van de vier cliƫnten door ons een partner vindt. Komt u uit de regio Heerlen? Dan kan Bea Luchtman veel voor u betekenen. Voor de regio Nijmegen kunt u terecht bij Jose Peters. In de regio Harderwijk staat Gerda Rozendaal voor u klaar. Schrijft u uzelf in bij ons relatiebureau, dan heeft u eerst een gesprek met uw consulent. Zo leert hij of zij u eerst goed kennen. Tijdens dit gesprek wordt er, samen met u, een profielschets gemaakt. Daarna gaat de consulent voor u op zoek naar een match. De psychologieopleiding en de ruime ervaring zorgen ervoor dat uw consulent vaak een verbluffend goede match vindt. Als deze is gevonden, dan kunt u hier een afspraak mee maken. Wie weet volgen er daarna nog wel meer dates!

Wilt u zichzelf ook inschrijven bij ons relatiebureau? Dan bent u van harte welkom bij ons. Via de website van ons relatiebureau kunt u informatie aanvragen en uzelf inschrijven. Wilt u meer weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via 077 – 352 03 53 of stuur een mail naar vragen@mensrel.nl.

© Copyrights 2019 Mens & Relatie

Kazernestraat 10 * 5928 NL Venlo
Telefoonnummer 088-0221900
KvK 12036722 * NL8059.72.833B01
http://www.mens-en-relatie.nl