Serieuze relatie

Zou u graag een serieuze relatie willen? Dan kan Mens & Relatie u hierbij zeker helpen! Wij zijn het allergrootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Door onze zorgvuldige bemiddeling krijgt ruim 75 procent van de ingeschrevenen binnen een jaar een serieuze relatie. Wij hebben een zeer divers bestand van cliƫnten. Vanwege ons diverse bestand kunnen wij u altijd een geschikte match voor u vinden. Al onze ingeschreven zijn mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Komt u uit de regio Alkmaar? Dan kan Brigitte Bolink veel voor u betekenen. Voor de regio Rotterdam kunt u terecht bij Lies van Dalen. In de regio Den Haag staat Renee Loeffen voor u klaar.

Binnen een jaar een serieuze relatie, het kan! Wanneer u graag een serieuze relatie wilt en u zichzelf bij ons inschrijft, dan gaan wij uiterst zorgvuldig te werk. Zo zetten we ons optimaal voor u in. Na uw inschrijving, krijgt u een persoonlijke consulent toegewezen die voor u op zoek gaat naar de meest geschikte match. Komt u uit de regio Alkmaar? Dan kan Brigitte Bolink veel voor u betekenen. Voor de regio Rotterdam kunt u terecht bij Lies van Dalen. In de regio Den Haag staat Renee Loeffen voor u klaar. De meest geschikte match is een kandidaat die ook een serieuze relatie wil. U bent er bij ons dus altijd zeker van dat diegene die u ontmoet, net als u, een serieuze relatie wilt. Als na een aantal dates blijkt dat het niet werkt tussen u en uw match, dan gaan wij weer opnieuw voor u op zoek. Onze consulenten doen dit met enorm veel enthousiasme. Dankzij onze werkwijze heeft 75 procent van de relatiezoekenden via onze bemiddeling binnen een jaar een vaste partner.

Bent u alleen en wilt u graag een serieuze relatie? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Wij gaan graag voor u op zoek naar een geschikte partner voor een serieuze relatie. Wanneer u zich wilt inschrijven bij ons of informatie wilt aanvragen, dan kunt u dat eenvoudig via onze website doen. Ook kunt u ons altijd even bellen of mailen via 077 – 352 03 53 en vragen@mensrel.nl.

© Copyrights 2019 Mens & Relatie

Kazernestraat 10 * 5928 NL Venlo
Telefoonnummer 088-0221900
KvK 12036722 * NL8059.72.833B01
http://www.mens-en-relatie.nl