Vacature consulent Zoetermeer

Vacature consulent Zoetermeer Large Image

Description

consulent relatiebemiddeling worden, iets voor u?header-05

Kunt u goed omgaan met mensen? En vindt u het prettig om aan het geluk van mensen bij te dragen? Dan bent u misschien heel geschikt om een praktijk als consulent van Mens & Relatie op te bouwen.

Mens & Relatie is het grootste bureau in persoonlijke relatiebemiddeling in Nederland. 75% van onze klanten vindt bij ons binnen een jaar een levenspartner. In onze manier van werken spelen onze consulenten een belangrijke rol. Mensen met levenservaring en een grote persoonlijke betrokkenheid. Gecombineerd met de hoge eisen die we stellen aan het proces van bemiddeling, leidt dat tot een hoog slagingspercentage en zeer tevreden cliënten.

functie inhoud

Als consulent wordt u gebeld of gemaild door een kandidaat. U bezoekt hem of haar voor een intakegesprek dat ca. 2 uur duurt. U stelt veel vragen, waaronder zeer persoonlijke. Voor u hem of haar definitief inschrijft, adviseert u de cliënt welke diensten afgenomen kunnen worden en geeft u aan hoeveel partnervoorstellen de kandidaat kan verwachten. U selecteert mogelijke kandidaten voor uw cliënt uit uw bestand en het regionale bestand (in overleg met de collega’s uit het regioteam). Ook is er een landelijk bestand dat wordt beheerd door afdeling bemiddeling Mens & Relatie in Venlo. Zij kunnen kandidaten buiten de regiogrenzen selecteren.

functie-eisen

U wilt dat uw werk zin heeft en draagt graag bij aan het geluk van mensen. U kunt luisteren zonder te oordelen, mensen typeren, zonder ze in een hokje in te delen, doortastend adviseren, zonder voorbij te gaan aan de wensen van uw cliënt. U zet zich volledig in voor uw cliënten. Vanzelfsprekend bent u integer en discreet.

Bovendien bent u HBO opgeleid, minimaal 35 jaar (levenservaring) en in het bezit van een auto.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyrights 2018 Mens & Relatie

Kaldenkerkerweg 15 * 5913 AB te Venlo
Telefoonnummer 088-0221900
KvK 12036722 * NL8059.72.833B01
http://www.mens-en-relatie.nl