Menu

Alleenstaande moeders dating

Dating voor alleenstaande moeders

Als alleenstaande moeder bent u kwetsbaar. U wilt er zijn voor uw kinderen, maar u verlangt ook naar de geborgenheid en liefde in een duurzame relatie. U wilt graag een nieuwe start maken. Maar als alleenstaande moeder vindt u vaak uw kinderen net zo belangrijk, dat je die wilt beschermen tegen teleurstellingen, tegen een hoop gedoe, zoals dat met dating kan zijn. Het betekent dat u een andere manier zult moeten vinden om een (nieuwe) partner te vinden voor een nieuwe start. En daar komt Mens & Relatie in beeld. Mens & Relatie is het grootste bureau voor persoonlijk bemiddeling met een divers cliëntenbestand. De consulent kent iedereen in de regio persoonlijk en werkt samen met consulenten in heel Nederland, die ook alle cliënten in hun eigen regio persoonlijk kennen. En dat geeft een bescherming, dat maakt dat als de consulent iemand aan u voorstelt er een stuk veiligheid is. U wordt alleen voorgesteld aan een man die bij u past. De consulent doet haar best om u zo goed mogelijk te leren kennen in een persoonlijk gesprek, wie ben u, wat doe u, wat vindt u belangrijk in het leven, hoe is uw gezinssituatie en welke man zou zich daar prettig bij voelen.

Welke man verlangt ook naar datgene waar u naar verlangt? De consulent stelt die man aan u voor. En het enige wat u nog hoeft te doen, is een succes van de kennismaking en van het opbouwen van een relatie te maken. Het hele gedoe er omheen, dat wordt u uit handen genomen. En zeker voor een alleenstaande moeder kan dit een enorm voordeel zijn. De consulenten hebben een gespecialiseerde opleiding gevolgd, beschikken over ruime ervaring en hebben geheimhoudingsplicht. Dus persoonlijk, discreet en succesvol.

Contact

Bent u een alleenstaande moeder die op zoek is naar een partner? Neem dan contact op met de consulent in uw regio. Dat kan via de website mens-en-relatie.nl, door het intypen van uw postcode. We leren u graag persoonlijk kennen. Uiteraard kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 077 – 352 03 53 of stuur een mail naar vragen@mensenrelatie.nl.