Menu

Alleenstaande ouders dating

Alleenstaande ouders dating

Als alleenstaande ouder heb je het extra moeilijk op de datingmarkt. U wilt graag een nieuwe partner vinden, maar u hebt ook rekening te houden met uw kinderen. Daarnaast is er vaak ook nog ex in het spel waar u rekening mee moet houden. Met daten maak u uzelf kwetsbaar. U ontmoet mensen waar u eigenlijk niets van weet. Hoe anders is dat bij Mens & Relatie? Bij Mens & Relatie kennen wij iedereen persoonlijk. Hoewel er duizenden mensen in het bestand staan, hebben we met iedereen een uitgebreid, persoonlijk gesprek gehad. De consulent in uw regio kent iedereen persoonlijk in uw regio. De consulenten in de andere regio’s kennen de mensen in de andere regio’s. Dankzij de samenwerking van consulenten van Mens & Relatie in heel Nederland heeft u een enorm bestand tot uw beschikking.

Voor alleenstaande ouders is het zoveel veiliger om iemand te ontmoeten via Mens & Relatie, omdat u alleen iemand ontmoet die echt past bij uw manier van leven, bij uw gezinssituatie. Voor alleenstaande ouders is dating vaak lastiger. Om toch weer een vaste partner te vinden is het een aanrader om u zelf in te schrijven bij Mens & Relatie, zodat de consulent voor u de meest geschikte datingmatch kan vinden.

Contact

Wilt u weten wat de consulent in uw rekening kan betekenen? Wilt u meer weten over de samenwerking met onze relatiepsychologen en de ondersteuning door de enthousiaste kantoorteam? Wilt u weten wie de consulent in uw regio is en hoe ze daarbij door een professionele organisatie ondersteund wordt?

Neem dan eens contact op voor een oriënterend gesprek. De oriënterend gesprek is geheel vrijblijvend. Besluit u om zich in te schrijven dan volgt er een intensief interview om u en uw wensen op het gebied van een relatie in kaart te brengen. Het oriënterend gesprek duurt ongeveer een half uur. Daarna weet u precies wat Mens & Relatie voor u kan betekenen. Hoe Mens & Relatie u als alleenstaande ouder kan helpen om nieuw geluk te vinden. Dat kan via de website mens-en-relatie.nl, door het intypen van uw postcode. We leren u graag persoonlijk kennen. Uiteraard kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 077 – 352 03 53 of stuur een mail naar vragen@mensenrelatie.nl.