Menu

Vrouw voor serieuze relatie gezocht

Vrouw voor serieuze relatie gezocht

Heeft u het gehad met oppervlakkige contacten, met het daten en met het steeds weer iemand anders leren kennen? En bent u nu toe aan een serieuze relatie? Bent u aan toe om zich te verbinden met een vrouw die ook op zoek is naar een serieuze relatie? Neem dan eens contact op met een consulent van Mens & Relatie in uw regio. We beginnen altijd met een persoonlijk intakegesprek, waarin we u graag leren kennen om te kijken wie u bent en wat u zoekt.

Bent u op zoek naar een serieuze relatie, dan wilt u natuurlijk alleen een vrouw ontmoeten die ook op zoek is naar een serieuze relatie. En dat gaat een consulent voor u doen. De consulent stelt u voor aan de vrouw die past bij wie u bent, wat u zoekt en hoe u in het leven staat. Wat u zelf moet doen, is natuurlijk een succes van de kennismaking maken en van de relatie die u vervolgens opbouwt.

Het grote voordeel van de werkwijze van Mens & Relatie is dat het voorwerk al gedaan is. Er is al een grove zeef overheen gegaan, zodat onnodige teleurstellingen voorkomen kunnen worden en u alleen energie en tijd hoeft te steken in het veroveren van de vrouw die bij u past. Een vrouw is al voor u uitgezocht, dus u hoeft nog alleen het leuke werk te doen, kennismaken en verliefd worden.

Bent u op zoek naar een vrouw voor een serieuze relatie? Neem dan contact op met een consulent en dan gaan we graag voor u aan de slag. 3 van de 4 mensen hebben binnen een jaar een duurzame liefdesrelatie. Uiteraard kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 077 – 352 03 53 of stuur een mail naar vragen@mensenrelatie.nl.