Menu

Huwelijksbureau

Huwelijksbureau

Bent u op zoek naar een huwelijksbureau? Dan bent u bij Mens & Relatie aan het juiste adres. Wij zijn het grootste relatie- en huwelijksbureau van Nederland. Wij hebben een zeer divers cliëntenbestand. De een is op zoek naar een latrelatie, terwijl een ander graag wilt trouwen. Wanneer u op zoek bent naar een vaste partner om mee te trouwen, dan kan Mens & Relatie ook voor u fungeren als huwelijksbureau.

Bij ons staan alleen maar serieuze relatiezoekenden ingeschreven. Dus ook mensen die ons inzetten als huwelijksbureau. Door onze zeer zorgvuldige en persoonlijke bemiddeling vindt ruim 75 procent van de ingeschrevenen binnen een jaar een partner. Met onze zeer succesvolle relatiebemiddeling kunnen wij dus ook prima voor u fungeren als huwelijksbureau. Wanneer u zich bij ons aanmeldt, dan heeft u eerst een persoonlijk gesprek met een consulent. De consulent gaat vervolgens voor u op zoek naar de beste match. Nadat uw consulent een match voor u heeft gevonden, kunt u hier een afspraak mee maken. Als het niet klikt en het loopt na een aantal dates op niets uit, dan gaan de mensen van ons huwelijksbureau verder voor u zoeken.

Contact

Wilt u zich ook inschrijven bij een serieus huwelijksbureau? Dan bent u van harte welkom bij Mens & Relatie. U kunt zich bij ons huwelijksbureau inschrijven via het aanmeldingsformulier op onze website. Wilt u meer weten? Uiteraard kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 077 – 352 03 53 of stuur een mail naar vragen@mensenrelatie.nl.