Menu

Nieuwe relatie na scheiding

Nieuwe relatie na scheiding

Bent u na een scheiding toe aan een nieuwe relatie? Dan kan Mens & relatie, het grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling u hierbij helpen. We hebben een persoonlijk aanpak, waardoor ruim 75% van de ingeschrevenen binnen het jaar een vaste partner vindt. Soms is het goed als iemand een scheiding heeft meegemaakt iemand anders vindt die ook een scheiding heeft meegemaakt, zodat u gedeelde ervaringen hebt. Soms is dit helemaal niet relevant en kunt u ook gelukkig worden met iemand die niet getrouwd is geweest of verweduwd is.

Het belangrijkste is dat u als persoon bij elkaar past, met uw waarden en normen, met wat u verwacht van het leven en wat u graag wilt in de toekomst. Hecht u veel waarde aan het gezin of wilt u juist genieten van het leven, houdt u van luxe? Het maakt nogal verschil uit of u iemand bent die zonder toeters en bellen in de natuur wil kamperen of juist iemand die alleen op vakantie gaat in een 5-sterrenhotel. Het lijken allemaal randvoorwaarden, maar juist die zaken bepalen of u samen een fijn leven hebt, waarin u allebei uzelf kunt zijn. Een scheiding brengt vaak veel pijn en verdriet met zich mee. Daarom is het zo belangrijk dat je bij het vinden van een nieuwe partner datgene wat op den duur een storende rol kan spelen vooraf kunt uitsluiten.

Of u samen gelukkig wordt, hangt af van een heleboel meer diepgaande zaken, zoals betrouwbaarheid, loyaliteit of dat u van iemand op aan kan. Dat u samen sterk staat als er stress in uw even is. Die zaken ziet u niet aan de buitenkant en daarom hebben we met iedere cliënt, ongeacht of die gescheiden is of die verweduwd is of nog niet getrouwd is geweest, een uitgebreid persoonlijk gesprek. Alleen dan kunnen we iemand leren kennen. En alleen dan kunnen we de juiste persoon, diegene die bij u past en met wie u gelukkig kunt worden, aan u voorstellen.

Contact

Denkt u ook na over een relatie na uw scheiding? Dan bent u van harte welkom bij Mens & Relatie. U kunt zich via onze website eenvoudig inschrijven. Heeft u vragen? Uiteraard kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 077 – 352 03 53 of stuur een mail naar vragen@mensenrelatie.nl.