Menu

De consulent in uw regio

De consulent in uw regio

Bent u op zoek naar een partner voor een duurzame relatie? Mens & Relatie is een relatiebemiddelingsbureau dat zich inzet om voor iedere man of vrouw de juiste partner te vinden. En dat doen we via persoonlijke bemiddeling. Dat betekent dat wij u heel graag willen leren kennen, achter willen komen, wie bent u, wat zoekt u en hoe zoekt u in het leven. Vervolgens gaan we voor u op zoek naar de partner die bij u past. En daarbij kijken we niet alleen naar de klik op dit moment, maar vooral of u qua persoon over 10 jaar nog gelukkig met elkaar kunt zijn.

Daarom hebben we iets meer informatie nodig, niet alleen beroep, lengte, leeftijd en hobby’s. Maar ook echt over wie bent u als mens, als persoon en wat vindt u belangrijk in het leven. Mens & Relatie heeft daar veel succes mee. We hebben het hoogste slagingspercentage, 3 van de 4 vindt een partner. Persoonlijk, succesvol, maar ook discreet.

De consulent van uw regio kent alle cliënten persoonlijk in uw regio, maar werkt ook samen met andere consulenten in Nederland. En daardoor heeft u een grote kans van slagen. Dankzij die combinatie van persoonlijke aandacht, een vertrouwenspersoon in de regio en een groot landelijk bestand.

Contact

Wilt u zichzelf ook inschrijven bij ons relatiebureau? Dan bent u van harte welkom bij ons. Via de website van ons relatiebureau mens-en-relatie.nl kunt u informatie aanvragen en uzelf inschrijven, hier ziet u ook wie uw consulent uit de regio is. Wilt u meer weten? Uiteraard kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 077 – 352 03 53 of stuur een mail naar vragen@mensenrelatie.nl.