Nieuwe relatie na scheiding

Bent u na uw scheiding toe aan een nieuwe relatie? Dan kan Mens & Relatie, het grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling, u hierbij helpen. Wij hebben een persoonlijke aanpak waardoor ruim 75 procent van de ingeschrevenen binnen het jaar een vaste partner vindt. Ook veel mensen die weer een nieuwe relatie na
een scheiding hebben gevonden. Bent u dus nu op zoek naar een nieuwe relatie na uw scheiding? Dan kan Marijke Haex-van Agt in de regio Middelburg u helpen om een nieuwe, vaste partner voor u te vinden. Komt u uit de regio Breskens? Dan kan Ellen van Lierde veel voor u betekenen.Voor de regio Tilburg kunt u terecht bij Anja ter Berg.

Ook in de regio Breskens is het vaak lastig om een nieuwe relatie na een scheiding te vinden. Ellen van Lierde van Mens & Relatie kan u daarbij helpen. Wanneer zij voor u op zoek gaat naar een geschikte partner voor een nieuwe relatie na uw scheiding, dan gaat zij zorgvuldig te werk. Schrijft u zich in bij Ellen van Lierde, omdat u op zoek bent naar een nieuwe relatie na uw scheiding, dan heeft u eerst een gesprek met onze haar. Er wordt aan de hand van dit gesprek, met u een profielschets opgesteld. Daarna gaan we voor u op zoek naar de beste match. Vaak is deze match zo enorm goed. Zo hebben drie van de vier cliënten bij ons binnen het jaar een vaste partner, en dat al meer dan 28 jaar lang.

Denkt u ook na over een relatie na uw scheiding? Dan bent u van harte welkom bij Mens & Relatie. In de regio Tilburg kan Anja ter Berg actief voor u zoeken naar een nieuwe relatie na uw scheiding. U kunt zich via onze website eenvoudig inschrijven. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via 077 – 352 03 53 of mail naar vragen@mensrel.nl.

© Copyrights 2019 Mens & Relatie

Kazernestraat 10 * 5928 NL Venlo
Telefoonnummer 088-0221900
KvK 12036722 * NL8059.72.833B01
http://www.mens-en-relatie.nl