Serieuze datingsite

Op zoek naar een serieuze datingsite? Dan bent u bij Mens & Relatie aan het juiste adres. Wij zijn het allergrootste relatiebemiddelingsbureau met een serieuze datingsite. Op onze serieuze datingsite staan dan ook alleen maar serieuze relatiezoekenden ingeschreven. Zij zijn, net als u, dus op zoek naar een vaste partner. Komt u uit de regio Roosendaal? Dan kan Lia van der Wel veel voor u betekenen. Voor de regio Weert kunt u terecht bij Jacqueline de Hoop. In de regio Rotterdam staat Lies van Dalen voor u klaar.

Wanneer u zoekt naar een serieuze datingsite op het internet, dan zult u er enorm veel tegenkomen. Toch onderscheidt Mens & Relatie zich hiervan. Als serieuze datingsite zijn wij namelijk ook écht serieus. Enkel mensen die op zoek zijn naar een vaste en duurzame relatie staan bij ons ingeschreven. Wij zijn een serieuze datingsite die erg zorgvuldig te werk gaat. Door onze zeer zorgvuldige en persoonlijke bemiddeling vindt ruim 75 procent van de ingeschrevenen binnen een jaar een vaste partner. Als serieuze datingsite zetten wij ons helemaal voor u in. Zo heeft u, tijdens uw inschrijving, een persoonlijk gesprek met een consulent. In de regio Roosendaal? Dan kan Lia van der Wel veel voor u betekenen. Voor de regio Nijmegen kunt u terecht bij José Peters. In de regio Rotterdam gaat Lies van Dalen voor u op zoek naar de beste match. Nadat uw consulent een match voor u heeft gevonden, kunt u daar een date mee maken. Zo heeft u een afspraak met iemand van hetzelfde niveau, met dezelfde interesses. Als het na een aantal dates toch op niets uitloopt, dan gaat de consulent weer verder voor u zoeken.

Wilt u meer informatie over onze serieuze datingsite? Dan kunt u dit aanvragen via de website van onze serieuze datingsite. Uiteraard kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 077 – 352 03 53 of stuur een mail naar vragen@mensrel.nl.

© Copyrights 2019 Mens & Relatie

Kazernestraat 10 * 5928 NL Venlo
Telefoonnummer 088-0221900
KvK 12036722 * NL8059.72.833B01
http://www.mens-en-relatie.nl