Menu

Vorige week hadden wij een Valentijn-Twitteractie! Deze werd gehouden om achter de meest romantische plekken van Nederland te komen. Wij zijn natuurlijk continue op zoek naar romantiek en wij willen dit graag met andere delen. Via Twitter hebben we erg leuke reacties gehad. We hebben gezien dat Nederland veel romantische plekjes kent. En omdat iedereen een ander idee heeft van wat romantisch is kregen we veel verschillende foto’s binnen.

Twitteractie #MRP

Vorige week hadden wij een Valentijn-Twitteractie! Deze werd gehouden om achter de meest romantische plekken van Nederland te komen. Wij zijn natuurlijk continue op zoek naar romantiek en wij willen dit graag met andere delen. Via Twitter hebben we erg leuke reacties gehad. We hebben gezien dat Nederland veel romantische plekjes kent. En omdat iedereen een ander idee heeft van wat ‘romantisch’ is kregen we verschillende foto’s binnen. Het was daarom ook lastig om een keuze te maken. Toch is het ons gelukt om drie winnaars uit te kiezen die een mooie prijs mogen ophalen. Vanaf nu gaan we vaker een actie houden. We vinden het zo leuk om wat weg te geven.. Houdt ons via Twitter dus goed in de gaten!

De winnaars van de Twitter-actie zijn

Dianne Dekker – @jaantje72 Dianne Dekker – @jaantje72 De combinatie van de zonsondergang, springende vreugde en het strand maakte deze foto fantastisch! Dianne was niet de enige die een foto twitterde van het strand en de zee, maar met haar zelf erop is deze natuurlijk heel speciaal.

Diana Roeten – @Diana7005 Diana Roeten – @Diana7005 Wat is er niet romantischer dan samen door de sneeuw te wandelen? Al zijn we hier de sneeuw wel zat, toch verdiend deze foto een bijzondere vermelding. De sneeuw maakt het beeld nostalgisch, rein, eerlijk.

Peter van Crooy – @petervancrooy Peter van Crooy – @petervancrooy Een bijzonder plekje bij de Maas in de buurt van Venlo. Ik ben heel benieuwd waar we dit plekje kunnen vinden. De duisternis maakt het een beetje spannend, maakt het mysterieus. Het licht in de verte biedt daarin tegen ook perspectief, samen naar het licht toe.

De winnaars kunnen dit mooie mand van Hoeswinkel ANNE & CO met streekproducten en een flesje champagne ophalen tegen inlevering van het persoonlijke emailbericht. Alt text Meer informatie op Hoeswinkel.com

Wij willen uiteraard ook overige deelnemers bedanken voor hun leuke inzendingen!