Menu

En dan word je gebeld… “Hallo, u spreekt Robert Zwaan van het NBSA, het National Business Succes Award Instituut. U bent genomineerd” Bij zo’n telefoontje moet je even nadenken. Wat zijn we? “Jullie zijn genomineerd voor National Business Succes Award.

En dan word je gebeld… “Hallo, u spreekt Robert Zwaan van het NBSA, het National Business Succes Award Instituut. U bent genomineerd” Bij zo’n telefoontje moet je even nadenken. Wat zijn we? “Jullie zijn genomineerd voor National Business Succes Award. Dat werkt alsvolgt. Er worden vijf bedrijven genomineerd per branche. Deze worden bezocht door de voorzitter van de Nominatie-commissie. Van dat bezoek wordt een rapport opgemaakt. En aan de hand van het rapport bepaald de jury wie de branchewinnaar is. Maar het is toch al geweldig dat u behoort tot de vijf beste bedrijven in uw branche?”

En inderdaad, natuurlijk is het mooi om te behoren tot de vijf beste bedrijven op dit gebied. Maar dan willen we ook de volgende stap zetten. Winnen van onze concurrenten! Dus laat die afspraak met de voorzitter van de Nominatie-commissie maar komen. En zo zaten we op 19 mei tegenover elkaar. De heer Crul (voorzitter van de Nominatie-commissie) en ik (directeur van Mens & Relatie), verwikkelt in een goed gesprek over de missie, visie en ambitie van Mens & Relatie. Maar ook over kansen, bedreigingen en ontwikkelingen.

Na enkele dagen later kwam het verlossende woord: Mens & Relatie is branche-winnaar! Van harte gefeliciteerd! We kregen bloemen en een prachtige beeldje van Corry van Ammerlaan-van Niekerk.

Naast dat we branche-winnaar zijn, zijn we ook genomineerd voor een prijs in één van de categorieën (in ons geval Beste in Hospitality) en natuurlijk de hoofdprijs, de Award. Hoe mooi is dat? In samenwerking met het National Business Succes Award Instituut zullen we nu de wereld gaan verkondigen dat wij gekozen zijn en mee dingen met de grote prijzen. Zo komen er advertenties in het Financiële Dagblad, het AD en is er een film opgenomen op kantoor. Deze film wordt op 21 juni uitgezonden op RTL7 om 12.55. Kijken dus!