Menu

Wat is de kracht van oprechte interesse tonen in iemand? Kan dit jullie relatie verbeteren? Hieronder kun je lezen op welke dingen je kunt opletten. Bij jezelf en bij je partner.

Wat is de kracht van oprechte interesse tonen in iemand? Kan dit jullie relatie verbeteren? Hieronder kun je lezen op welke dingen je kunt opletten. Bij jezelf en bij je partner.

Nieuwsgierigheid is eigenlijk een heel goede eigenschap. Nieuwsgierigheid ontketent energie. Het werkt als een gids. Als mensen nieuwsgierig worden, zie je hun ogen stralen en hun gezicht opklaren, innerlijke gloed en aantrekkingskracht krijgen. Je kunt dan zien dat iemand met zijn aandacht ergens bij is, ergens interesse in heeft. Let eens op jezelf: wanneer voel jij je vitaal? En wanneer neemt je energie af? Wanneer ben je moe? Wanneer verslapt je aandacht? Let ook op je partner. Kleine dingen kunnen soms je humeur verbeteren, zoals lekker eten, maar ook een glimlach. Let vooral eens op wanneer jullie beiden alert en levenslustig zijn, plezier hebben met elkaar, wanneer het goed voelt. Ontdek de vitaliteit en ontdek de energie en ontdek de liefde voor elkaar. Ga genieten van het samen zijn.

Op het moment dat je partner bleker wordt, kouder, afstandelijker, minder energiek, ouder lijkt, niet meer straalt, verward en ongeïnteresseerd is, dan gaat het niet goed met je partner. Dat wil niet zeggen dat er met jullie relatie iets mis is. Of dat jij er op een of andere manier schuld aan zou hebben. Maar het is wel belangrijk dat je het aandacht geeft. Let dan ook eerst op jezelf. Ben je gespannen? Let eens op je lichaam. Leef ontspannen en schakel over naar nieuwsgierigheid. Zodat je kunt ontdekken hoe het met je partner gaat.

Mijn vraag aan jou: probeer dit eens uit en laat me weten of het werkt voor jou. Ik ben benieuwd!