Menu

Mooi, jong en intelligent. Twee leuke mensen: Joshua en Maureen. Maureen is een knappe, jonge vrouw, sexy en beschaafd tegelijkertijd met haar lange steile blonde haar dat tot aan haar middel komt. Licht opgemaakt, grote blauwe ogen, een heldere lach op haar gezicht als ze tegen je praat. Joshua heeft kort bruin haar, een goed lijf en een aantrekkelijk gezicht. Zijn ogen zijn een beetje dichtgeknepen, wat hem een spannende gezichtsuitdrukking geeft. Ze kunnen zo mee doen aan een reclamespotje.

Mooi, jong en intelligent. Twee leuke mensen: Joshua en Maureen. Maureen is een knappe, jonge vrouw, sexy en beschaafd tegelijkertijd met haar lange steile blonde haar dat tot aan haar middel komt. Licht opgemaakt, grote blauwe ogen, een heldere lach op haar gezicht als ze tegen je praat. Joshua heeft kort bruin haar, een goed lijf en een aantrekkelijk gezicht. Zijn ogen zijn een beetje dichtgeknepen, wat hem een spannende gezichtsuitdrukking geeft. Ze kunnen zo mee doen aan een reclamespotje. Beiden studeren, ze hebben elkaar op de hbo-opleiding ‘Internationaal Recht’ leren kennen.

Elkaar aanvullen

Dat Maureen serieus en zorgzaam is en Joshua ontspannen en avontuurlijk, zorgde ervoor dat ze elkaar goed aanvulden: Maureen hielp Joshua om op tijd zijn bed uit te komen en eerder met studeren te beginnen voor een tentamen. Joshua zorgde dat Maureen ook af en toe de teugels eens liet vieren. Ze gingen samenwonen, hadden samen een goed en druk leven met vrienden, uitgaan en studeren (ongeveer in die volgorde).

Nieuwe verwachtingen sinds zwangerschap

Tot Maureen op een dag ontdekte dat ze zwanger was. Vanaf dat moment staat hun relatie onder druk. Maureen wil dat Joshua stopt met school en een baan gaat zoeken, zodat hij voor haar en hun kindje kan zorgen. Ze wil dat hij niet steeds met zijn vrienden rondhangt, maar zijn deel van het huishouden op zich neemt. Joshua wil dat ze stopt met zeuren. Als hij iets doet in huis, is het toch nooit goed in haar ogen. En waarom zou hij moeten stoppen met zijn studie en een onbenullig baantje aannemen? Als hij straks zijn hbo-diploma heeft, heeft hij veel betere vooruitzichten, ook voor haar en het kindje. En tot slot zijn vrienden, die zijn belangrijk voor hem. En hij heeft toch ook recht op een beetje ontspanning? Zij is zo ontzettend gespannen, ze zou echt eens een keertje moeten loslaten.

Zal dit weer goed komen

Komt het nog goed met hen? Dat lees je in mijn boek Is je relatie te redden. Met praktische tips voor als je zelf het gevoel hebt dat datgene waardoor jullie verliefd op elkaar werden nu tegen je werkt. In het boek beschrijf ik onder meer hoe tegenpolen elkaar aantrekken, maar na verloop van tijd je valkuil kunnen worden. Met praktische tips om je relatie weer op de rails te krijgen.